Secure2gether
Secure2gether
Secure2gether

Uw Eerstelijns Verdediging Tegen Cyberdreigingen

Pentesting, cruciaal voor robuuste cybersecurity, is een kernstrategie die organisaties in staat stelt hun digitale verdediging te versterken. Ons gespecialiseerde team, inclusief ethische hackers, gebruikt een verscheidenheid aan pentest benaderingen, zoals black box, grey box en white box, om potentiƫle beveiligingslekken te identificeren en te dichten.


Waarom Pentesting?


  • Proactieve Beveiliging: Door middel van gedegen pentests identificeren we zwakke punten voordat kwaadwillenden dit doen, zodat uw systemen maximaal versterkt worden.

  • Kostenbesparing: Effectieve pentests kunnen de hoge kosten van een beveiligingsincident voorkomen, wat aanzienlijk minder kostbaar is dan reactief handelen.

  • Compliance: Onze pentest methodieken zorgen dat u voldoet aan strikte industrienormen en regelgeving.

  • Vertrouwen van Klanten: Bedrijven die door ons een pentest laten uitvoeren, winnen het vertrouwen van klanten door serieuze stappen te nemen om hun data te beschermen.

Uw digitale veiligheid is niet slechts een functie; het is de kern van uw bedrijfsvoering. Net als uw merk een belofte is aan uw klanten, is onze pentest service een verbintenis aan de integriteit en veerkracht van uw systemen. In een tijd waarin digitale risico's zich snel ontwikkelen, is het kiezen van een pentest-partner die u kunt vertrouwen om door te dringen tot de kern van uw beveiligingsstrategie essentieel. Wij staan garant voor diepgaande expertise en een naadloze beveiligingservaring over alle platforms en kanalen heen.

Secure2gether

Diepgaande Pentests voor Robuuste Beveiliging

Bij Secure2gether implementeren we pentests die verder gaan dan standaard veiligheidscontroles. Onze benadering ontbloot niet alleen kwetsbaarheden; het biedt een diepgaand inzicht in de veiligheidsarchitectuur van uw IT-omgeving.


Wat Onze Pentests Uniek Maakt:

  • Gelaagde Aanpak: We combineren oppervlakkige pentest scans met diepgaande tests om door te dringen tot elke laag van uw systeem.

  • Aangepaste Scenario's: We ontwerpen op maat gemaakte pentest scenario's die uw verdediging tot het uiterste drijven.

  • Kennis en Ervaring: Ons team van pentesters blijft voorop in de nieuwste beveiligingstrends en kwetsbaarheden, altijd klaar om te reageren met geavanceerde pentest technieken.


Verschillende Soorten Pentesten

Secure2gether

White Box

Zowel de binnenkant als de buitenkant van de doos is goed zichtbaar.

Bij een white box pentest hebben we alle informatie over het testobject, zoals de broncode. We hebben geen toegang nodig tot doelsystemen, dus we kunnen u niet met zekerheid zeggen of uw systeem kwetsbaar is of niet - maar we kunnen u wel vertellen of dat zo is of niet.

Secure2gether

Gray Box

Naast de vorm, kleur en buitenkant is het hier mogelijk om een deel van de binnenkant van de doos te zien.

Bij een gray box pentest hebben we enige informatie over het testobject. Ons team kan bijvoorbeeld beschikken over referenties waarmee we in hun netwerk kunnen werken, evenals lijsten met wachtwoorden, namen van medewerkers en meer.

Secure2gether

Black Box

De vorm, kleur en buitenkant van de doos zijn bekend. Het is niet bekend wat er in de doos zit.

Een black box penetratietest is een type beveiligingstest waarbij kwaadaardig verkeer over het internet wordt gestuurd en wordt geprobeerd in verschillende systemen binnen te dringen. Bij deze test is er weinig informatie over het systeem, zoals een IP-adres of een URL.Klaar voor de Volgende Stap in Cyberveiligheid?

Ontdek hoe Secure2gether's toonaangevende pentest-diensten uw digitale assets kunnen beschermen. Vraag nu een op maat gemaakte offerte aan en zet de eerste stap naar een veiliger toekomst.


Pentest

Pentesting

Pentest Nederland

Pentest Grey box

Pentest Black Box

Pen-Test

Pentest Bedrijven

Kosten pentest

Wat is een pentest

Hacken