Secure2gether
Secure2gether
Bij Secure2gether vinden wij de veiligheid van onze systemen erg belangrijk. Ondanks onze zorg voor de beveiliging van onze systemen kan het voorkomen dat er toch een zwakke plek is. Als u een zwakke plek in één van onze systemen heeft gevonden horen wij dit graag zodat we zo snel mogelijk maatregelen kunnen treffen. Wij willen graag met u samenwerken om onze klanten en onze systemen beter te kunnen beschermen.

Wij vragen u:Wat wij beloven:Melding


Beschrijf de gevonden kwetsbaarheid zo duidelijk en gedetailleerd mogelijk en voeg bewijs bij. U kunt er hierbij vanuit gaan dat de melding door technische beveiligingsexperts wordt gelezen. Vermeld minimaal het volgende;


Let op, we accepteren alleen rapporten in het Nederlands of Engels. Als u anoniem melding doet komt u niet in aanmerking voor een beloning.

Na ontvangst van je melding zal een team van beveiligingsexperts deze beoordelen en zo snel mogelijk reageren. We vragen je vriendelijk om geduld te hebben en hen te tijd te gunnen grondig onderzoek te verrichten en de juiste acties uit te zetten. Zodra er meer bekend is, wordt er wederom contact met je opgenomen. We vragen je in geen geval de melding publiek te maken zonder overleg met onze experts.